De meeste en de beste karper boilies, dat is ons streven!

Met Boilieparadise verkopen we sinds 2011 een royaal en gevarieerd assortiment aan karper boilies. Om het karpervissen met boilies voor u nóg mooier te maken!

‘Only the best quality and service’

Omdat de karpers na de vangst weer gezond en veilig verder moeten kunnen zwemmen, leveren wij zowel een zeer goede kwaliteit karperaas als verantwoord aasvoer. Onze slogan is niet voor niets: ‘Only the best quality and service’. Wanneer u bij ons koopt, ervaart u echt dat wij dit dagelijks nastreven.

Eigen receptuur

Al onze boilies zijn rechtstreeks afkomstig uit de natuur, van het boerenland en zijn vervaardigd van onder meer maïs, tarwe en gerst. Op basis van deze grondstoffen stelde Boilieparadise voor alle premium boilies zelf de receptuur samen. Vervolgens leveren we diverse ingrediënten voor de boilies in gekiemde vorm aan bij onze boiliedraaier, die ze daarna verwerkt in de boiliemix. Kopers van onze boilies zijn dus verzekerd van volstrekt uniek karpervoer, van karperaas dat vissen verrast.

Webshop en winkel

Onze producten kunt u bestellen via onze webshop. Daarnaast vindt u Boilieparadise ook in de schappen van zo’n 20 hengelsportwinkels in Nederland en België. Eveneens staat we veelvuldig op beurzen.
Wanneer u ons complete assortiment in het echt wilt zien, bent u van harte welkom op onze verkooplocatie in Zwijndrecht. In onze winkel treft u een huiselijke sfeer en aan onze bar vertellen we u onder het genot van een drankje graag meer over onze producten. Vaak treft u er andere vissers en kunt u onderling ideeën uitwisselen.

Veel kennis van karpervissen en aasvoer

De oprichter, die overigens nog steeds de drijvende kracht achter Boilieparadise is, vist al vanaf zijn zesde en maakte van zijn hobby z’n werk. Dankzij al deze viservaringen beschikt hij over veel kennis van aasvoer, ook heeft hij op veel openbare en betaalwateren gevist (in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Hongarije, Marokko, Kroatië, Duitsland). Hij deelt deze kennis graag.

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op (info@boilieparadise.com, +31 (0)6 23437536).