Fox International

WEBSITE>>


Mainline Baits

Talk Carp Bait and before long the name Mainline Baits will be mentioned. This is because since Mainline Baits was founded it has been synonymous with the highest quality carp baits possible, and the capture of carp from all over the world.
WEBSITE>>


Karperrigs.nl

Karperrigs biedt een groot assortiment hand geknoopte karper onderlijnen met veel keuze mogelijkheden per karper onderlijn.
WEBSITE>>


Carplantis

In het mooie landschap van Drenthe, in de buurt van het plaatsje Rolde, ligt het hengelsportwater Carplantis. Deze 8 hectare grote zandafgraving is specifiek ingericht voor het kamperen en vissen op karper. Door de aanleg van een viertal, zeer ruime, tweepersoons stekken (twee tenten) is er meer dan voldoende ruimte voor elke visser.
WEBSITE>>


Hengelsport4you.nl

Alles voor de hengelsporter!
WEBSITE>>


Abbey Lakes

“Les Etangs de l’Abbaye” (Abbeylake), het eerste Europese Hengelsport Centrum voor Karper en Meerval, werd in 1999 gecreëerd door de familie Harlé d’Ophove.
WEBSITE>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *